Ons volgende publieke event begint over

Vergeet niet ook uw Huurkit(s), lunchpasses en andere benodigdheden mee te bestellen in onze shop.

Bij voorafbetaling (bankoverschrijving) mag u 10% korting aftrekken van de entree prijs. 22.50 euro ipv 25

Anders: 10 euro als voorschot de rest op de dag zelf. 

Indien je alleen reserveert en geen voorschot hebt betaalt zal de inkom prijs 30 euro bedragen aan de receptie.

15 April - Psyco Trump vs Macho Poetin

22,50 €
Datum: 
zaterdag, 15 april, 2017 -
08:30 tot 16:30
Locatie: 
Couillet

Type:  Doorlopen Airsoft Scenario met als thema :  Psycho Trump USA  vs Macho Poetin CCCP 

Defintion : Politics and Ego Grandure 2017 .

 

Voor wie: Semi Besloten spelers die van Live Action Rol Playing houden en nog van een in game toneel stukje te vinden zijn.

 

Het is 2017 en Psycho Trump is gekozen tot president van de USA. De eerste maanden van zijn beleid zijn niet miskend ; zijn maatregelen om Mexico, China and illigaal immigration en moslims aan te pakken zijn de eerste 100 dagen van zijn beleid reeds geimplementeerd. Er is veel onrust in de Verenigde staten en om de aandacht van het publiek af te leiden is het altijd makkelijk om de schuld elders te zoeken.

 

Als schuldenaar van alle heibal in het Midden oosten tracht Psyco Trump zijn ex buddy en hackers vriend Macho Poetin de blaam te geven om de verdeelheid in de wereld verder te vergroeten Hij hoopt erop dat de Euopeanen hierdoor in een Sandwhich postie wordengebracht tussen twee grootmachten.

 

Hellas zijn de Europeanen veel nuchtere dan zijn zijn verwachtingen en staat Psyco Trump onder druk om zijn imperium in de USA onder controle te houden. Alle lichten staan op groen om Da Poetin een flinke Hak te zetten om WO 3 te ontkenen in

het midden oosten met als doel de het CCCP deschuld daarvan te geven en de verdeeldheid in de EU tot een implosie te leiden. 

 

Een skirm dag met veel intriges, fake news, spionen en dubbel gangers. Wat moet je geloven en wie is de uiteindelijke vijand. Kortom een skirm waar het niet om het schieten en sproeien gaat maar een dagje spelen  waar je nog eens je hersenen moet gaan gebruiken.

 

 

Hoe het verhaal verder zal aflopen .. find out op evenementen datum 15 April 2017

 

 *** Limited spaces available voor open skirmers aangezien het hier om een Semi Besloten Skirm gaat ***