Ons volgende publieke event begint over

Algemene voorwaarden E-tickets en Shop


Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Airsoft Kempen afgekort ASK geregistreed onder  ondernemings nr : 088.4862.605 opgenomen in het kruispuntbank voor ondernemeningen te Turnhout sinds 2006
Klik hier indien je deze in PDF formaat wenst.


ALGEMENE VOORWAARDEN
Artikel 1.

Onze voorwaarden trachten we zoveel mogelijk  in begrijpelijke taal neer te zetten en ons niet te verhullen in Juridische noch technische jargon.

1.    Evenementen spelers en webshop bezoekers worden als serieuze relaties beschouwd door alle vertegenwordigers van de ASK organisatie. Is deze niet duidelijk dan mag u zich altijd vragen naar de zaakvoerder Sun Tong 
2.    Service.  We trachten alle vragen en opmerkingen goed op te pakken en naar een oplossing te werken. Ook trachten we iedere keer een goede evenement en service te bieden en goeie en couranten producten neer te zetten op onze webshop . Ook trachten we bij al onze evenementen een stabile en betrouwbare E-ticketing service te bieden zodat men altijd weet dat ie correct is aangemeld.
3.    Specialisme. Ons doel  gezellige en sportive  Airsoft evenementen neer te zetten en daarvoor steeds courante producten voor te vinden tegen schappelijke prijzen. Deze bieden we zowel aan als offline aan onze klanten.
4.    . Flexibiliteit: We trachten mee te denken met alle wensen en behoeften die onder oner doelgroepen en proberen daar een passend oplossing of evenement voor te stellen.
IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
Artikel 2.
Wij zijn Airsoft Kempen vof en dit zijn we sinds 2006.
1.    Maar sinds 2015 zijn we tevens ook 
de handelsnamen: ASKMO; ASK-Outdoor Events en ASK-IMPEX en dit doen we allemaal onder dezelfde ondernemings en BTW nr. BE0884.862.605.

2.    - ASKMO heeft tot doel freelance en interim diensten aan te bieden op administratieve vlak aan derden en bedrijven.
- ASK-Outdoor Events heeft tot doel specifieke outdoor events in binnen en buitenland te organiseren aan derden met Airsoft als specifieke hoofdthema.

    ASK-IMPEX services heeft tot doel international handel en sportevenementen te bevorderen met landen buiten de EU

3.    Je kunt ons bereiken: onder mobile nr: +32 474804631 tijdens kantoor uren als in het weekeinde.

Ons E-mailen kan ook en dit kan onder : Info@airsoftkempen.be of airsoftkempen@gmail.com

Langskomen op de maatschappelijke zetel : Gespstraat 29  – 1070 Anderlecht

4.    Locatie Speelveld: Route de Chatelet 480 – 6010 Couillet : Elke zaterdag van 9 tot 17 uur maar ook soms op een zondag maar dan best ons van tevoren bellen onder : 0474804631 indien u ons daar terplekke wilt bezoeken indien u niet zeker bent of we daar gaan zijn.

Ons Website is :  www.airsoftkempen.be
Op Facebook zijn we te vinden onder : https://www.facebook.com/airsoftkempen/


5.    We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 04748-04631
Maandag t/m zondag  van 8.00 uur tot 23 uur

6.    Kom je langs? Ja dat kan altijd op het weekeinde op onze speelveld
Bekijk wel even onze openingstijden: of bel ons gerust op bovenstaande GSM nr om zeker van te zijn dat we er zijn.
•    Normaal zijn we daar elke Zaterdag van 9 uur tm 18 uur.


7.    Ons BTW Nr: -- Dit is ons BTW-nummer: BE 088.4862.605


TOEPASSELIJKHEID
Artikel 3.
1.    Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Wij doen wat jullie van ons verwachten inzake de bestelling van onze goederen als voor het neer zetten van leuke en sportive Airsoft evenementen met een bepaald thema. We staan altijd open voor uwe feedback en horen deze graag aan om onze diensten te verbeteren.
2.    Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product vraag daar naar indien onduidelijk.
3.    We leveren onze goederen niet per post. Alle goederen staan opgeslagen op locatie en dienen daar persoonlijk te worden ophaald tijdens een van onze evenementen. Als onze evenementen data staan op onze website www.airsoftkempen.be . Dit doen we omdat we geen postorder bedrijf zijn maar onze producten zien als een service voor onze bezoekers.
4.    Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Dit geldt zeker voor het willen inschrijven of meedoen met een van onze evenementen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, kunnen we deze bestelling weigeren.
5.    Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden die steeds beschikbaar zijn via onze website.
6.    Als je online bestelt, bezorgen we je bovendien samen met de bestellingsbevestiging of ten laatste bij de levering een kopie van deze algemene voorwaarden in een formaat dat je kan opslaan of afdrukken. We raden je overigens aan om dit altijd te doen.
HET AANBOD
Artikel 4.
Bij als onze producten en evenementen staat het prijs vermeld,  en hoe je iets kunt kopen, afhalen daarvan gebeurt zelf  altijd op locatie Route de Chatelet 480 te Couillet tijdens een van onze evenementen dagen. Goederen worden niet per post uitgeleverd.
DE OVEREENKOMST
Artikel 5.
1.    Als onze evenementen tickets en producten worden online verkocht. We streven iedere dag naar een stabile webomgeving om dat mogelijk te maken. Anders kunnen de gewenste zaken altijd op een van onze evenementen dagen op locatie ter plekke worden gekocht dit wel tegen een lichte meer prijs omdat we graag naar streven dat men vooraf zijn tickets reserveert en betaalt zoals bij een concert of voetbal wedstrijd.

2.    Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Jouw bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we voor jouw betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. We aanvaarden Bancontact/Mister Cash, Paypal, Visa, MasterCard, overschrijving, contant. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.
3.    Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.
HERROEPINGSRECHT
Artikel 6.
1.    Verkochte producten kunnen niet geretourneerd worden eenmaal opgehaald op locatie. Verkochte evenementen tickets kunnen tenlaatse 3 dagen voor het evenement terug betaald worden zeker niet na afloop van het evenement en men is niet komen opdagen..


UITSLUITING HERROEPINGSRECHT
Artikel 10.
Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:
•    Geopende zakken BB's of Smokes zonder O ringen.
•     Produkten waarvan de verpakking is geopend of beschadigd.
•    Verbruiksartikelen waarvan de verpakking is geopend.
•    Artikelen zoals oordopjes, in-ear-headsets,  waarvan de verpakking is geopend. Deze kun je om hygiënische redenen niet ruilen.
DE PRIJS
Artikel 11.

1.    Er is geen verschil tussen de prijzen op locatie en op onze website behalve voor Entree trickets .
2.    Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle wettelijke bijdragen.
CONFORMITEIT EN GARANTIE
Artikel 12.
1.    Zie artikel 4.
2.    Je hebt recht op een goed service en product. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.
LEVERING EN UITVOERING
Artikel 13.
1.    Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn.
2.    Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo'n vervangend artikel mag je altijd ruilen.
3.    Als een product beschadigt of kwijtraakt voordat we het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.
BETALEN
Artikel 14.
1.    Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct na ontvangst je bestelling in orde.
2.    Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.
3.    We aanvaarden alle betaalmiddelen die op onze website staan genoemd.

4.    Voor al onze facturen geldt een wettelijke betaal termijn van 30 dagen. Het kan soms voorkomen dat men niet optijd betaalt. Daarvoor sturen we herrineringsbrieven en dan wel tot 3x toe aangetekend zowat we er zeker van zijn dat deze goed ontvangen zijn. Bij eventuele betwisting dan horen we dat uiteraad graag per email of telefoon om het probleem eventueel te verhelpen. Ben je van mening dat een factuur is onterecht of incorrect uitgesteld dan ook vernemen we dat graag liefst per schriftelijke weg zodat we dit door kunnen geven aan onze administratie. Indien we 2 weken na factuur datum geen verweer krijgen over onze facturen dan gaan we ervan uit dat onze facturen voor hoeveelheid en prijs aanvaard wordt en ook binnen de 30 dagen betaalt wordt. 

Artikel 14b

INGEBREKE STELLING:

Soms kan het gebeuren nadat we je een 3tal aangetekende herrinerings brieven hebben verstuurd dat we graag ons geld zien. Zeker als men niets van zich laat horen noch een eventuele afbetaal plan voorstelt dan moeten we hellas in gebrekstellen. Daarvoor geven we na 90 dagen al onze vorderingen uit handen aan een incasso bureau of advocaten kantoor inrespect tot het bedrag, toepassing van de wettelijke rente en alle incasso kosten die met ons dossier samenhangen. Dat doen we niet graag maar na 3 maanden moeten we wel.  We moeten tenslotte zakelijk blijven.

 

OVERMACHT
Artikel 15.
1.    Als er sprake is van een overmachtssituatie kan het zijn dat wij onze verplichtingen richting jou niet meer kunnen waarmaken. Dat hoor je zo snel mogelijk. Zodra deze overmachtssituatie voorbij is zullen we onze beloftes inlossen. Als dat te lang duurt kan je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al had betaald, krijg je je betaling binnen 3 dagen terug.
2.    Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle waardoor we richting jou onze beloftes niet kunnen waarmaken. Hieronder vallen stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen of het op enig moment niet beschikbaar zijn van onze website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden.

KLACHTENREGELING
Artikel 17.
1.    Heb je een klacht, vraag of betwist je een van onze facturen  laat het ons weten via info@airsoftkempen.be, per GSM op 0474804631 of  meldt dat op onze speel-locatie te Couillet. We horen vernemen deze liever op tijd zodat jullie steeds tevreden kunnen blijven over onze service.

Artikel 18.
Dit waren onze algemene voorwaarden.