Ons volgende publieke event begint over

Factory Training Days 2016

Vanaf DEC 2016:

zal er om de zoveel weken - speciale Airsoft en CQB trainings days worden gehouden @ Da Factory in 2016 als in 2017.


Al deze events worden steeds van te voren uitgewerkt in samenwerking met de deelnemende teams.

Zij die  speciale wensen of bepaalde airsoft skills of scenarios willen ontwikkellen of graag eens in de praktijk willen ervaren kunnen dat dan mee maken  op zo'n Training Day.


Ons Doel:

is dat alle deelnemende teams elkaar mee trekken en hun specifieke speel ervaring en kennis delen met de overige deelnemer om een betere airsofter in een teamverband te doen functioneren. 

Deelname aan het event gebeurt op basis van uitnodiging van de organisatie of op speciale verzoek zelf via ons contact formulier.

http://airsoftkempen.be/webform/contacteer-airsoftkempen

 

Ons eerst volgende Trainings day staat gepland voor: 17 DECEMBER 2016 en zal onderleiding staan van een ervaren instructeur met 7 jaar ervaring CQB in het binnenland en op de slagvelden in het buitenland .


Deelnemende teams zijn:  Team Elite / Team Sven / Team Grey Wolves / Team Marco / Team Yannick  en dan op 3-11-2016 heeft TEAM WESLEY zich nog als hekkensluiter ingeschreven . - HET EERST TRAININGS DAY IS VOLZET - per 2-11-2016


Maar is 2017 zullen er zeker meer volgen en dan zeker wel om  de 2 maanden:  Het is dan zeker ons bedoeling om dan terug een trainings day te houden in de maanden


- FEBRUARI + APRIL + JUNI + AUG + OKT 2017

 

Het trainings day programma  kan worden na gelezen door op de volgende link te klikken: https://goo.gl/baiq0Q


Het programma zal de komende weken zeker nog verder uitgewerkt en geupdate worden door de deelnemende teams die over de nodige rechten beschikken.


Met sportieve groet en wellicht tot binnenkort op 1 van onze evenementen.