Ons volgende publieke event begint over

Locatie De Factory

Met enige regelmaat krijgen we de vraag hoe de Airsoft locatie de factory eruitziet. De locatie is gevestig in wat voorheen Brouwerij de Bavery was tot 1979 in het deelgemeente Couillet. Zoals vele brouwerijen in de regio werd de locatie gesloten omwille van reorganisatie en verminderde economische activiteit in de regio Charleroi - provincie Henegouwen - Belgie.

De locatie lijkt daarna  in de tijd te hebben stil gestaan waardoor deze zijn authenciteit heeft behouden. 

Sinds 2009 heeft Airsoft Kempen permantie gekregen om het terrein nieuw leven in te blazen met sport activiteiten zoals airsoft, BBQ , Bivac , film en muziek opnames. Het gebouw is meer dan 15.000m3 groot en kent een drie tal verdiepingen een grote binnenplaats die nu ingericht is met diverse palletten, zeilen en verlichting; en andere materialen die in het gebouw opgelagen stond. Het gebouw kent nog een volwaardige receptie die gehuisvest staat is, waar voorheen de koperen ketels stonden en waar het bier effectief gebrouwen werd.  Buiten is er een grote skirm bos die deel uitmaakt van een totale veld van 610 hectare met enkele tunnels gedateerd nog uit de tijd van de mijnbouw.  Van het totaal is ongeveer 16 hectare perfect speelbaar voor airsoft en of voor bivac activeiten.

 

 

Op locatie zijn alle faciliteiten aanwezig voor een professionele organisatie, er is een volwaardige catering, 3 wcs, electriteit en gesloten parking op terrein met CCTV netwerk.

Voor meer pics en beelden bezoek gerust onze fotogallerij  of op facebook onder albums: https://www.facebook.com/pg/airsoftkempen/photos van al onze evenementen. Kom anders gerust een keer af en bezoek ons op locatie zo krijgt u het beste beeld van

ons 15000m3 grote speelgebouw en 16 hectare speelbos.